Kategoriarkiv: Om företaget

Lite info om Idrottsutveckling i Sverige & Idrottsutveckling.se

Vad är på gång?

Jag Thomas Svensson som driver idrottsutveckling.se och företaget idrottsutveckling i Sverige tänkte rapportera vad jag sysslar med just nu april 2011.  Förutom att hosta och snörvla -har lyckats med att få lunginflammation och bihåleinflammaiton samtidigt.

  • I vår skall jag genomföra en kurs för tränare som vill utbilda sig i videoanalys inom idrotten, håll utkik här för senaste informationen.
  • Jag tillsammans med övriga  marknadskommittén i Smålands Hockeyförbund skall se till att Smålands Hockeyn syns bättre. I det projektet är det en hel del spännande saker på gång.
  • En hel del annat är på G men mer om detta först då det är klart.
Share This Post

Idrott äger!

Idrott äger som ungarna säger idag, ingen annan förteelse i vårt samhälle har så många som tycker så mycket om alltfrån Albert Svanbergs frisyr till Arne Hegerfors klassiska uttryck, Calle Johanssons sång efter guldet 1991, Zlatans klack, Carolina Klufts val att byta från sjukamp till längdhopp, Speedway och deras gridflickor. Om Du som jag anser att Idrotten har allt och mer därtill skall Du se till att surfa hit jag kommer att berömma idrotten men jag kommer att ge idrotten på nöten då den förtjänar det och tro mig vissa företeelser inom svensk idrott förtjänar det verkligen!

Share This Post