Svensson Surrar #51 med Simon Lantz

HA74:s skadade lagkapten Simon Lantz gästade poddsoffan igår Lördag 25 februari, ett snack mitt i skid-vm med kaffe och chokladbitar. Det blir surr om HA74:s säsong såhär långt även en del om Simons uppväxt och  karriär hittills. Vi nämner namn som Robert Lindberg, Koke, Pale, Magnus Lantz, Kevin Carlsson, Ståhlgren, Kristian Frisk. Simon avslöjar vem som är den bäste han spelat med, och han berättar när han blev Starstruck! Vidare får vi reda på en del inside från HA74:s A-lag!

Vi snackar och spekulerar vilt inför avslutningen av Alltvåan idag och till det lovade Simon att vi kör en Svensson surrar på Youtube ikväll för att fortsätta spekulationerna när det står klart vilka som möts i Play-off!

God Lyssning!

Thomas Olofsson

Thomas@idrottsutveckling.se

Share This Post

Svensson Surrar # 50 PG med replik på repliken!

I detta jubileumsavsnitt, nr 50 så svarar PG Fahlström på den fråga Lasse Granqvist ställde i Sporthuset avsnitt #77. En hel del om talangutveckling således. Men det vore inte ett jubileum om det inte hoppas från det ena till det andra, så det blir något om Västerbottens distriktslag i Svenska skidspelen, något om Svenssons matlagning och filmslut!

Tack till podden Sporthuset för att vi får låna en liten bit av deras avsnitt #77 , där det förutom Tommy Åström och Lasse Granqvist är Thomas Johansson från Djurgården som medverkar, lyssna gärna på den podden!

Synpunkter till Thomas@idrottsutveckling.se

Dela gärna avsnittet på sociala medier.

Share This Post

Svensson Surrar # 49 med Erik Vikström Tränare i Mjölby HC

Här kommer det utlovade, längre avsnittet med Erik Vikström huvudtränare i Mjölby HC som parkerar i toppen på den Södra Alltvåan i hockey. Erik var gäst i poddsoffan lördagen den 27 januari. Snack om allt från hur det gick till när Erik blev tränare till en beskrivning av en vanlig arbetsvecka och dessutom utser Erik  alltvåans bästa spelare, och berättar om sin karriär.

 

 

God Lyssning!

Synpunker till Thomas@idrottsutveckling.se

Dela gärna avsnittet på sociala medier!

Share This Post