Idrott äger!

Idrott äger som ungarna säger idag, ingen annan förteelse i vårt samhälle har så många som tycker så mycket om alltfrån Albert Svanbergs frisyr till Arne Hegerfors klassiska uttryck, Calle Johanssons sång efter guldet 1991, Zlatans klack, Carolina Klufts val att byta från sjukamp till längdhopp, Speedway och deras gridflickor. Om Du som jag anser att Idrotten har allt och mer därtill skall Du se till att surfa hit jag kommer att berömma idrotten men jag kommer att ge idrotten på nöten då den förtjänar det och tro mig vissa företeelser inom svensk idrott förtjänar det verkligen!

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.