Svensson Surrar Sport Jubileumsavsnittet # 10 med Mårten Wetterstrand

I det 10:e avsnittet utvecklas Svensson Surrar Sport, via Skype hade jag ett samtal med Mårten Wetterstrand, Barn och Ungdomshocketränare, ursprungligen från Stockholm, ja okey då Tyresö. Hursomhelst Mårten bor sedan 1989 i Gislaved där han verkat inom GSK. Dessutom utbildare i Smålands Ishockeyförbunds regi under många år. Ett samtal om Ishockey från Barn och ungdomsperspektivet. Namn och företeelser som kommer upp: Hammarby IF, Zinken, Värmland, Värvet, Mac, Windows, sommarträning, Hästen, Jarome Iginla.

mw

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.