Svensson Surrar #12 Magnus Forslund

forslundpicMagnus Forslund arbetar på Linnéuniversitet bl.a. på CSM-programmet. Han har skrivit böcker där jag rekommenderar denna för alla som vill utveckla en idrottsförening. Dagens Svensson Surrar Sport är en inspelning av ett kortare föredrag Magnus Forslund höll på CSM-programmets Alumnidag i mitte på maj. Vilka innovationer upptäcker Forslund när han skärskådar svenska elitfotbollsklubbar på herrsidan? För alla som vill utveckla Sport Business, lyssna på Svensson Surrar Sport med Magnus Forslund!

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.