Svensson Surrar Sport #14 med Marcus Vinnerborg

mvpicEtt entimmessamtal med domaren Marcus Vinnerborg på hans altan i Ljungby för halvannan vecka sedan. Samtalet kom bl.a. att handla om Marcus NHL-debut, spelet bakom kulisserna innan han kom till NHL, hur det kom sig att han slutade med ishockey som spelare, vilken regel han önskar tillbaks, hur spelet kommer bli med större ytterzoner och hybridicing,
War-room, Ovechkin, Anders ”Masken” Carlsson, Per Broleus, Roland Lundqvist, Lasse Henriksson, Kuben. Hockey-Bockey, Sune Bergman, hur man skapar energi som domare och Daggen är annat som Marcus berättar om.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.