# 24 Sommaravsnitt med Leif Boork

Måndagen den 15 Juni var jag på Vrigstad Värdshus för att avsluta en utbildning jag gått under året, en utbildning som handlar om sq_boork_400ledarskap. Samtidigt var Leif Boork, damkronornas nuvarande förbundskapten på väg till Smålands Ishockeyförbunds årsmöte. Ledarskap var ett ämne vi berörde, naturligtvis en del om damhockeyns utveckling, nästa steg i hockeyns utveckling. Namn och företeelser som nämndes; Sutarn, Fredrik Olausson, HV71, Scandinavium, Niklas Bäckström, Danijela Rundqvist, Conny Evensson, Anatolij Tarasov, Uffe Samuelsson, Pernilla Winberg, Canada Cup 1984, Prag 1985 och en hel massa annat.
Stort Tack till avsnittets sponsorer: City billack i Jönköping och Best Western Hotel Vrigstad Värdshus.

 

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.