Svensson Surrar #45 med Alexander Jepsen!

För exakt en vecka sedan -idag när avsnittet skickas upp- var jag och snackade med Alexander Jepsen vilket kom att resultera i två avsnitt. Dels ett som skickades ut i lördags vilket till största delen behandlade de ishockeylag i Småland som Alexander bevakar i sitt arbete som sportjournalist. Efter den pratstunden var kaffet emellertid inte slut så jag och Jepsen ja vi fortsatte att gaffla. Jag försöker mig på att ställa frågor och Alexander fick då svara till skillnad från vad han gör i sitt arbete då det är han som frågar. Det kom att droppas en hel del namn, föreningar och företeelser, såsom:

TAIF, Kevin Carlsson, Valbo, Daniel Ljungqvist, Remi, Hanhals, Eskil Norström, Schack, Tyrs Hov, Cirre Karlsson, Hockeykyrkan, HA74, Ståhlgren, Ola Jepsen, Nils-Gunnar Svensson, Björnen, Leffe Karlsson, Magnus Rahm,  Boro/VHC Oliver Ekman-Larsson, Fredrik Petersson, Burra.

Önskar dig en god lyssning!

Synpunker? Ja Tack Gärna till:
Thomas@idrottsutveckling.se

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.