Svensson Surrar #47 med Andreas Johansson Nässjö HC -Talangfabriken startar om

Fredagen den 20 januari spelades det 47:e avsnittet in, jag packade mickar och stativ och puttrade upp över höglandet till en av de ishallar som torde ligga högst i Sverige om vi mäter meter över havet. Dock huserar representationslaget i föreningen jag besökte, Nässjö HC, numera i division tre. Men ljuset i tunneln är att föreningen som fostrat spelare -som Kessler Eriksson, Jesper Fast, Jesper Wiliamsson, Bröderna Brännström – Erik och Isac, Anton Bengtsson- har efter ett ekonomiskt stålbad börjat se att det vänder. Med en minst sagt imponerande ungdomsverksamhet som grund ser Nässjö HC framåt med tillförsikt. Jag surrade en dryg halvtimma med Andreas Johansson, en eldsjäl med många titlar på sitt föreningsvisitkort om han hade haft något.

God Lyssning

Synpunkter till Thomas@idrottsutveckling.se

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.