Nitlott * 2

Idrotten är viktig, det ideella arbetet som genomförs i våra idrottsföreningar är viktigt. Idrottsföreningar är befriade från momsredovivning men nu verkar EU vilja ändra på det. Vilket inte låter bra speciellt inte eftersom föreningarna -om förslaget går igenom- tvingas belägga sina varor och tjänster med moms. Men vi kommer inte kunna dra av den ingående momsen, den moms vi betalar på material. Snacka om nitlott, men än är hoppet inte ute!

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.