Kvalité eller kvantitet

I samband med avslutningen för hockeyskolan i Sävsjö som drivs av föreningen HA74, delade vi ut mössor. På dessa mössor som barnen fick finns en logga, där det står: Tre Kronors Hockeyskola, Sävsjös bästa skola. Detta handlar till största delen naturligtvis om marknadsföring / reklam. Men det ligger faktiskt en del sanning i detta kaxiga påstående. Föreningen har genom att engagera fler ledare än normalt grupper som består av 5 – 7 barn. 30 barn är på isen och vi har 5 ledare på isen vanligtvis. Det vore varje lärares dröm i skolan att undervisa 5 – 6 barn åt gången. Okej jag hoppas och tror att jag nu övertygat er om att ledarna i vår Hockeyskola gör ett bra jobb. Men det jag vill komma till är att det spelar ingen roll när det gäller de bidrag vi erhåller inom idrotten. Nä, vi får ersättning beroende på hur många barn vi har i våra grupper. Ingen bryr sig om vad vi gör, om ledarna är utbildade, hur många barn varje ledare har hand om. Det enda som räknas är hur många barn som kommer. Detta vill jag ha en ändring på.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.