Kategoriarkiv: Idrott och medier

Mjölby HC:s Tränare E Vikström efter match mot Boro/VHC

Ett kortavsnitt!

Erik Vikström kommer under veckan vara med i ett längre personporträtt. Erik besökte poddsoffan i Lördags innan han bevittnade matchen HA74-Värnamo Tigers. Idag efter matchen Mjölby-Boro/VHC ringde jag upp Erik, eller ”Serben” som han kallas. Han ger sin syn på matchen och avslöjar varför han har det smeknamnet och vem som ligger bakom smeknamnet. Halvrassligt ljud speciellt i Början!

Share This Post

Svensson Surrar #41 med PG!

Ett alldeles fullmatat avsnitt, med skidorientering, karbonpapper, trälim, Zlatan, Jerringpriset, Bill Koch, Arja Hannus, Isabella Gullén, och en massa annat intressant, såsom talangmiljö, MODO, dart, jazzmusik. Dessutom påminns ni om Svenssons förmåga att inte trycka på rätt knapp! Ett kanonavsnitt helt enkelt!

Share This Post

Jubileumsavsnitt # 40 med PG!

Så var det dags för ett jubileum igen! Jag ger totalt ut mitt 40:e avsnitt, ett verkligt surr med PG Fahlström, i dessa tider fyllda av 40logoklappar, julbord och trevliga fester kan det ibland ta lite tid att redigera ett podcastavsnitt därav dröjde det innan avsnittet kom ut, men det är väl värt att lyssna igenom! Vi surrar om Zlatan, Fortsätt läsa Jubileumsavsnitt # 40 med PG!

Share This Post