# 43 Svensson Surrar med Gabriel Popanicic!

2017 års första avsnitt bjuder på ett samtal med Gabriel Popanicic målvakt i Sävsjöklubben HA74. Gabriel berättar om sin karriär och blickar framåt mot Alltvåan södra som HA74 tagit sig till efter grundserien. Det droppas en hel del namn såsom Christer Strömqvist, Peter Hedståhl, Robin Hedståhl, Novac Djockovic, Calle Castell, Stefan Könnye, Ola Jepsen, Nick Carlsson, Kristian Frisk, Simon Lantz, Pontus Hedståhl, Gustav Borglin, Lasse Svensson, Jan-Erik Modigs, Jesper Fasth, Röda Stjärnan, Eskil Norström, Anders Haglund, Claes Dahlbeck, Adam Almqvist, Henning Sohlberg, Joakim Berggren, Nils-Gunnar Svensson, Roger Ahlqvist, Christian Gustavsson, Emil Jidskog, Tranås AIF, Stefan Fransson, Tobias Ståhlgren, Patrik Ruiz, Jakub Komma. Gabriel eller Gabbe som han kallas berättar om sin tokigaste ritual någonsin, och avslöjar hur nära det var att det blev fotboll istället och vad det var som avgjorde till ishockeyns fördel.
Tack Gabriel för en trevlig förmiddag och till alla andra:
God Lyssning!

Synpunkter: Thomas@idrottsutveckling.se

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.