Svensson Surrar #44 -En specialare med Alexander Jepsen

Med näsdukar då både jag och Alexander var rejält förkylda och en rejäl balja kaffe besökte jag Alexander Jepsen i Onsdags Till Vardags arbetar Alexander som sportreporter på Vetlanda Posten, Tranås Tidning, Smålands Tidningen och Smålands Dagblad. Detta avsnitt handlar i första hand om de lokala ishockeylagen och vad Alexander tror om deras framfart nu när fortsättningsserierna startar upp eller redan har startat i vissa fall. En trevlig stund kom det att bli bland mycket annat nämndes: Tranås AIF, Lenhovda IF, Oscar Fransson, Åseda IF, Nässjö HC, Edwin Karlsson, Boro/VHC, HA74, Mjölby, HC Dalen, HV71, Snöskottning, Tuppen, Wallin, Tingsryds AIF, TAIF, Västervik, IK Oskarshamn, Troja, pojklagshockey, Huge, Sudden.

God Lyssning!

Thomas@idrottsutveckling.se

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.