Svensson Surrar # 46 -PG tillbaks med Besked!

Samma kväll som idrottsgalan dominerade alla tänkbara sociala medier så spelade PG Fahlström och jag in avsnitt 46. Årets fjärde avsnitt, det första med idrottsforskare Fahlström. PG hade några dagar tidigare varit ute på Twitter och gått i polemik med Lasse Granqvists tyckare i podden ”Sporthuset” (avs 75). Hade jag varit ute efter rubriker hade jag skrivit ”Känd Talangforskare sågar Granqvist”, det gör PG inte!
Dock håller han inte med och ger sin bild från forskarhorisonten  i detta avsnitt, tack till Sporthuset som genom Tommy Åström gett mig rätt att klippa in en del av deras podd i min. Lyssna gärna på den podden när du lyssnat färdigt på detta avsnitt som dessutom surrar runt TV-Spel, Hästhoppning i Falsterbo, Håkan Loob, Futsal och en massa annat.

Synpunkter: Thomas@idrottsutveckling.se

God Lyssning

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.