Krångliga människor skapar jobb

Har tänkt skriva detta inlägg under en längre tid, men nu gör vi det. Varje år i augusti och februari är det dags för alla föreningar med barn och ungdomsverksamhet att skicka in sina ansökningar till RF för det som kallas statligt aktivitetsstöd. Samtidigt söker man i de flesta kommuner medel för det lokala aktivitetsstödet. RF har i sina riktlinjer bestämt att det är barn och ungdomar i åldern 7-20 år som är bidragsberättigade.

För att krångla till det för oss som arbetar ideellt har då Sävsjö Kommun andra regler 6 -19 år. I Barnvänliga Sävsjö skall alltså de som lämnar in ansökningarna tvingas räkna bort de som är 20 år  och lägga till de som är 6 år. Varför inte använda samma regler som Riksidrottsförbundet?

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.