Svensson Surrar # 50 PG med replik på repliken!

I detta jubileumsavsnitt, nr 50 så svarar PG Fahlström på den fråga Lasse Granqvist ställde i Sporthuset avsnitt #77. En hel del om talangutveckling således. Men det vore inte ett jubileum om det inte hoppas från det ena till det andra, så det blir något om Västerbottens distriktslag i Svenska skidspelen, något om Svenssons matlagning och filmslut!

Tack till podden Sporthuset för att vi får låna en liten bit av deras avsnitt #77 , där det förutom Tommy Åström och Lasse Granqvist är Thomas Johansson från Djurgården som medverkar, lyssna gärna på den podden!

Synpunkter till Thomas@idrottsutveckling.se

Dela gärna avsnittet på sociala medier.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.