Svensson Surrar #51 med Simon Lantz

HA74:s skadade lagkapten Simon Lantz gästade poddsoffan igår Lördag 25 februari, ett snack mitt i skid-vm med kaffe och chokladbitar. Det blir surr om HA74:s säsong såhär långt även en del om Simons uppväxt och  karriär hittills. Vi nämner namn som Robert Lindberg, Koke, Pale, Magnus Lantz, Kevin Carlsson, Ståhlgren, Kristian Frisk. Simon avslöjar vem som är den bäste han spelat med, och han berättar när han blev Starstruck! Vidare får vi reda på en del inside från HA74:s A-lag!

Vi snackar och spekulerar vilt inför avslutningen av Alltvåan idag och till det lovade Simon att vi kör en Svensson surrar på Youtube ikväll för att fortsätta spekulationerna när det står klart vilka som möts i Play-off!

God Lyssning!

Thomas Olofsson

Thomas@idrottsutveckling.se

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Share This Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.